El dilluns 3 de juny a les 19.00 h, inaugurem en la seu de Lambda l’exposició ‘PECADO y AMÉN‘, de l’artista emergent Mogares Doyân de la Universitat Politècnica de València, la Universitat de la Llacuna i la Accademia di Belle Arti di Palerm.

Moisés García Estévez, sota el nom artístic, de Mogares Doyân, ens presenta un projecte plàstic visual en el qual podrem veure fotografies, escultures, joieria, moda i peces audiovisuals, on l’artista, a través de l’art, realitza una crítica social a la discriminació i invisibilització tant del col·lectiu LGTB+, com de les minories socials, antropològicament parlant.

L’exposició es podrà visitar des del dia 3 al 9 de juny. Els horaris d’obertura són de dilluns a divendres de 17.00 h a 20.00 h al carrer República Argentina, 22 de València, seu de Lambda. L’entrada és gratuïta.

L’exposició inclou una sèrie d’activitats que permetran al públic interactuar amb la mostra i persones convidades. L’entrada a aquestes activitats també és gratuïta fins a completar aforament.