Activitats paral·leles

Vesprada de dones obertes

 

Activitats paralel·les

Vesprada de dones obertes

Vesprada de dones obertes

De la mà del recent creat grup de dones de Lambda, tindrem la vesprada del 20 de juny estarà carregada de feminisme i revolta.

A les 18:30 hr iniciarem amb un recital de poesia de dones amb la participació de diverses poetises i obrirem el recital per tal que hi puga participar qualsevol dona que ho desitge. Pot assistir qualsevol persona.

I a les 20:00 hr de la vesprada, Mage Arnal portarà a Lambda Bye bye feminity una escopinyada de realitat en tota la cara.

En aquest simulacre de taller pretenem assassinar aquests estereotips de la feminitat els quals alimenten un sistema patriarcal. Des del riure destruirem els suposats “atributs de la naturalesa femenina” per poder reconstruir-los novament.

Margaritte Bufona doctorada en apoderament, reptarà a mort a una aspra realitat quotidiana. Una societat patriarcal que condiciona i tem a les dones. Bye bye feminity arriba per recordar-nos, que no callem, no ens amaguem i que agafem el que sempre ens van dir que no era para nosaltres. El canvi comença en nosaltres i es diu apoderament.