La Mostra als pobles 2018

La Mostra als pobles 2018

Mostra La Ploma als pobles

La Mostra La Ploma és un festival que està present al llarg de tot l’any amb el programa la “Mostra La Ploma als Pobles”. Una vegada acaben les projeccions a València, l’equip del certamen juntament amb l’equip del departament d’Educació de Lambda es posen en marxa por dur una selecció del films als pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana.

Aquestes projeccions serveixen per explorar i reflexionar sobre la diversitat sexual i de gènere. Es trata d’una actividad que Lambda posa a l’abast d’ajuntaments, mancomunitats i altres entitats interessades en donar a conéixer realitats LGTBI.

Les sessions de la “Mostra La Ploma als Pobles” combinen la projecció de diversos curts i un debat en els municipis dinamitzat per l’equip d’Educació de Lambda.

Aquestes són les pel·lícules seleccionades de la “Mostra La Ploma als Pobles 2018”. Es tracta d’un programa de Lambda a l’abast d’entitats interessades en donar a conéixer i reflexionar sobre la diversitat sexual i de gènere.

Momo. Dir. Yun Joo Chang. Corea del Sud. 2016. 15 min.
Quan Areum decideix mudar-se a Alemanya, la seva exnóvia, Sohee, pren la custòdia de Momo, el gat que van compartir. Yujin, l’actual nóvia de Sohee, no està molt contenta amb aquesta decisió.

Marguerite. Dir. Marianne Ferley. Canadà 2017. 19 min.
Una dona gran inicia una amistat amb la seua infermera que portarà a la seua memòria desitjos i passions truncades, fent possible així la reconciliació amb el seu passat.

Tailor. Dir. Calí Dos Anjos. Brasil 2017. 10 min.
El curt fa un breu retrat de l’il·lustrador trans Tailor, que comparteix a la seua pàgina d’internet experiències d’altres persones trans i els seus desafiaments dins de la societat, barrejant material filmat i animació.

Tarde para el recreo. Dir Pau Malo. Espanya. 2017. 20 min.
Durant un entrenament de futbol, dos amics celebren un gol de forma efusiva, la qual cosa provocarà una reacció inesperada en un d’ells.

Si vols rebre informació sobre la “Mostra La Ploma als Pobles” envia un correu electrònic a: